A szerelmi horoszkóp megmondja, mikor jön a nagy Ő!

A horoszkópok legnépszerűbb fajtája a szerelmi horoszkóp vagy másnéven a párkapcsolati horoszkóp. A csillagok állásából jósaink elmondják, rátalál-e Önre a nagy szerelem, mennyire lehet tartós a kapcsolata párjával, visszatérhet-e a lángolás egy kihűlő vagy elmérgesedett kapcsolatba, milyen nehézségeket kell leküzdenie, hogy megtalálja élete értelmét.

 
Ingyenes Napi Horoszkóp - Iratkozzon fel most! Kérjük adja meg az adatait!
Kérjük helyesen adja meg adatait!
Születési dátuma
 
Igen, kérek napi horoszkópot és hírlevelet! Adatvédelem
 

Elhozza-e az igaz szerelmet a jövő? Tudja meg most! 06 90 60 20 04

 

Szerelem a neten

Nehéz kérdés, hogy hol keressük az igazit. Aki a társunk, barátunk, kedvesünk lesz egy életen át. Egyáltalán van ilyen? Három kedves nővel beszélgettem, akik a boldogságukat a neten találták meg.

Először is leszögezném, egyikük sem a szokványos társkereső oldalakon keresett. Sőt, a sztorik szerint leginkább rossz tapasztalataik vannak. A hirdető férfiak gyakran a feleség mellé keres valakit. Persze van romantika is, de csak addig, amíg ki nem derül az igazság. A nő álmodozik, elképzeli a férfit, akit felruház mindenféle jó tulajdonsággal, aztán az első randin szembesülni kell a valósággal. Gyakran elég, ha a nadrágja gyűrött vagy nem elég hosszúak az ujjai. Szóval bármi, amit nem úgy képzeltünk el, mint a valóság.

Anna kedves, fiatal lány. Terhessége alatt összebarátkozott a szomszédasszonyával, aki szintén terhes lett. Nagy egyetértésben beszélgettek arról, mi lesz, ha megszülnek, közben együtt jártak orvoshoz, babakelengyét vásárolni. Majd a névválasztásnál kiderült, hogy ugyanahhoz a vezetéknévhez keresnek keresztnevet. Anna nem gyanított semmit, még ekkor sem. Majd szülés után kiderült, férje a szomszéd baba apukája. Akkor összeomlott

Később egy ezotériával foglalkozó honlapon ismerkedett meg valakivel. Nem tudott róla semmit és nem is hitte el, amiket a fiú írt neki. Arra gondolt, egy estét ad a fiúnak. Semmi többet. Ő is kihasználja férfiakat. Ma már egy párt alkotnak. Kedvesek és boldogok együtt.

Zsu harmincas évei közepén jár. Jó anyagi körülmények között élt, megvolt mindene. Férje megbecsült tagja volt a társadalomnak. Mégis, valami hiányzott az életéből. Hát persze, a szerelem. Bevallása szerint két éven keresztül minden este lefekvés előtt erősen koncentrált, hogy rátaláljon a szerelem. Sikerült. Zsu egy teozófiai portálon, 3 hét beszélgetés után találkozott Vele először. Majd hazament és mindent elmesélt a férjének. Összecsomagolt és elköltözött otthonról, Hozzá. Ma már házasok és egy 3 éves kislányt nevelnek, nagy szerelemben.

Gabi is az internetet választotta. Magas beosztású, független nő. Nem sok ideje volt, hogy férjet keressen magának. Azonban megunta, hogy a bulikba egyedül megy, és csak ritkán reggelizik együtt a férfiakkal, akiket hazavitt.

Miután csinos nő, mindenhol képes hirdetést adott fel. Jöttek is a jelöltek. Azonban hamar kiderült, hogy a 190 cm-es lovag, jó, ha 160 cm, a jó anyagi körülmények között élek azt jelenti, a feleségem eltart, a válófélben vagyok egyenlő azzal, hogy a feleségem nem tud semmiről, és még sorolja tovább a példákat nevetve. Aztán feladta. Egy koncerten volt, amikor megtetszett neki egy helyes fiú. Ő pedig megtetszett a fiú barátjának. Majd az interneten egy véletlen folytán, arról vitatkozott valakivel, hogy jó a horoszkóp vagy sem. Kiderült ki a fiú. Ma már egy párt alkotnak ők is.

Ezek után mondhatnám azt,hogy sikeres az internetes párkeresés, hiszen sok látogatója van ezeknek a portáloknak. De a buktató az benne, hogy arcnélküli emberek keresnek és kínálnak kapcsolatot, szerelmet. Ugyanakkor pontosan ez adja meg a misztikumát is. Sokan csak a flört kedvéért és az unalom ellen írogatnak. Aztán van, akit a család hanyagol el, és még írhatnánk hosszasan a kifogásokat, indokokat.

Egy azonban tény, a vásárhoz két ember kell. Mind a két embernek el kell döntenie, és mérlegelnie kell, mielőtt választ és ez a legnehezebb. Ne bántsuk meg a másikat és szögezzük le az elején, hogy mit adunk és cserébe mit kérünk. Ha komoly jelöltre bukkanunk, keressük vele a személyes kapcsolatot mielőbb. Ne építsünk légvárakat, mert innen a legnehezebb elindítani egy kapcsolatot.

Tehát aki társat keres, kalandra fel és sok sikert kívánok nekik. Ne adják fel az első kudarcok után. Aki nekünk van írva, az el is fog jönni.

És lehet, hogy legközelebb róluk írok majd.

AA


Vissza