A szerelmi horoszkóp megmondja, mikor jön a nagy Ő!

A horoszkópok legnépszerűbb fajtája a szerelmi horoszkóp vagy másnéven a párkapcsolati horoszkóp. A csillagok állásából jósaink elmondják, rátalál-e Önre a nagy szerelem, mennyire lehet tartós a kapcsolata párjával, visszatérhet-e a lángolás egy kihűlő vagy elmérgesedett kapcsolatba, milyen nehézségeket kell leküzdenie, hogy megtalálja élete értelmét.

 
Ingyenes Napi Horoszkóp - Iratkozzon fel most! Kérjük adja meg az adatait!
Kérjük helyesen adja meg adatait!
Születési dátuma
 
Igen, kérek napi horoszkópot és hírlevelet! Adatvédelem
 

Elhozza-e az igaz szerelmet a jövő? Tudja meg most! 06 90 60 20 04

 

Az aszcendensről

Csodálkozva tekintettem mindig azokra, akik reggelente a tévéműsorokban izgatottan hallgatják végig, az újságokban először azt keresik, mit jósol nekik a napi horoszkópjuk, aztán ehhez alakítják mindennapjaikat.

Ne vásároljon, mert át fogják verni… ma megtalálja az igazit… a héten konfliktusba kerülhet a főnökével… a szerelmével.

Elhatároztam, hogy figyelni fogok erre, hátha befolyásolni tudom a negatív jóslatokat, de már másnap elfelejtkeztem róla a nagy rohanásban.

- Az általános jellemzőidet olvasd el! – javasolták többen, valaki az ismerőseim közül még odáig is merészkedett, hogy vásárolt nekem egy horoszkóp könyvet. A csillagjegyem szerint Szűz vagyok, és tényleg, rengeteg tulajdonság illett rám a könyvben általánosan leírtakból.

Hiába próbáltam a pozitív tulajdonságokra koncentrálni, ott motoszkáltak a fejemben azok a dolgok, amelyek a legjobban zavarnak önmagamban. A legtöbb konfliktusomat az életemben a rendmánia, a földhöz ragadtság, a végletekig való kitartás (amíg már a körülöttem élők összeomlanak), és az idegösszeomlásra, az emésztési problémákra való hajlam okozza.

- A csillagjegy nem is annyira fontos, a jellemző vonásaidat az aszcendensed határozza meg. - Így mondják, akik már többet olvastak erről, és van személyes tapasztalatuk. Hátha lakozik bennem valami más is…

Nem bíztam senkiben, elkezdtem bújni a lexikonokat. Sok érdekes dolgot találtam.

Az aszcendens a személyes horoszkópok kiindulópontja. A szó arra a jegyre utal, amely felkelőben volt a horizonton a születés pillanatában.

A születés napja szerinti csillagjegy az égi adottságokat, a születési hely és óra szerinti pedig a földi adottságokat mutatja meg, vagyis a Nap-jegyből kiderül, milyen lehetőségeink vannak, az aszcendens szerinti jegy pedig megmutatja, hogyan fogunk élni azokkal.

Szóval nem tehetek Szűz jegyemről, tulajdonságaimról, de meg kell tudnom az aszcendensemet, és élhetek másképp is a lehetőségeimmel.

 Tudnom kell tehát, mikor születtem, nemcsak nap szerint, hanem percre pontosan. Lehet, hogy nem is a Szűz az igazi, a meghatározó csillagjegyem, hanem valami más.

Akkor induljunk ki ebből. Felhívtam Anyukámat. Emlékei szerint valamikor hajnalban születtem, de lehet, hogy az a bátyám volt. Köszi, Anyu, ez így azt hiszem, egy kicsit kevés lesz. Hosszas könyörgés és némi protekció árán a kórházban visszakerestek egy percre pontos, negyven évvel ezelőtti adatot.

A város helyrajzi adatait is meg kell adni. Tehát tudnom kell a szélességi és hosszúsági fokot? Újabb keresgélés.

A legtöbb cikk arról beszél, hogy aki kiszámolja az aszcendenst, kiolvashatja belőle a múltat, jelent, jövőt, jó és rossz tulajdonságágokat, az önmagunkhoz és a világhoz való viszonyunkat. Tehát magam nem is tudom kiszámolni, asztrológust kell keresnem?

Erre nincs időm, magam akarom megoldani, tehát tovább kutatok.

Hozzávetőlegesen 2 óránként változnak az aszcendensek. Ha a teljes kört felosztjuk 12 egyenlő részre, azaz 30 fokokra, akkor láthatjuk, hogy egy jegy egy nap csak egyszer kap szerepet. Az aszcendens tengelye normális esetben 1 fokot halad 4 percenként, így képes 24 óra alatt egy teljes kört leírva mind a 12 jegyet érinteni, és a kört bezárni.

Nem kicsit bonyolult, és még mindig semmilyen támpontot nem adott, hogyan fogjak hozzá, arról nem is beszélve, hogy találtam egy újabb kifejezést is, újabb definícióval.

Rejtett aszcendens. Itt lehet a kutya elásva. A Nap, a Hold, az Aszcendens és a képlet uralkodója (az aszcendens jegyének uralkodó bolygója) 2 pontot ér, a többi bolygó 1-et. A felszálló Holdcsomópontra 1 pontot számolhatunk, a leszállóra egyet sem. Felírjuk először a bolygók pontszámait, majd összeadjuk. A legtöbb pontszámú elem lesz a rejtett aszcendens eleme. Utána ugyanilyen módszerrel összeadjuk a motívációkat is, és a két adatból (elem + motíváció) megkapjuk, milyen jegy a rejtett aszcendens.

Engem jobban motiválna, ha bediktálnám az adataimat egy gépbe, és néhány másodperc után a gép tálalná nekem a jövő heti nyertes lottószámokat. De ha nem is ad pontos választ, legalább az aszcendensem megmondhatná…

Kívánságom teljesült. Íme egy program, amibe csak az adatait kell beütnie, és máris megtudhat magáról sok mindent az ember. Nem kegyes a sors hozzám. Beütöttem az adataimat. Az aszcendensem… na az is Szűz.

Akkor most elolvasom más szemmel az általános jellemzőimet.

Igen gyakorlatias, racionális, remekül ért a pénzügyekhez, a kereskedelemhez. Könnyen tanul, nyelvérzéke kimagasló. Szorgalmas, jószívű, kifejezetten gondoskodó társ.

Ezekkel akarok élni, a többi meg nem számít.

 LC

Aszcendens kalkulátor


Vissza