A szerelmi horoszkóp megmondja, mikor jön a nagy Ő!

A horoszkópok legnépszerűbb fajtája a szerelmi horoszkóp vagy másnéven a párkapcsolati horoszkóp. A csillagok állásából jósaink elmondják, rátalál-e Önre a nagy szerelem, mennyire lehet tartós a kapcsolata párjával, visszatérhet-e a lángolás egy kihűlő vagy elmérgesedett kapcsolatba, milyen nehézségeket kell leküzdenie, hogy megtalálja élete értelmét.

 
Ingyenes Napi Horoszkóp - Iratkozzon fel most! Kérjük adja meg az adatait!
Kérjük helyesen adja meg adatait!
Születési dátuma
 
Igen, kérek napi horoszkópot és hírlevelet! Adatvédelem
 

Elhozza-e az igaz szerelmet a jövő? Tudja meg most! 06 90 60 20 04

 

Uri Geller: fantasztikus sikerek görög földön

Uri Geller gyerekkorának egy részét Cipruson töltötte, így nem csoda, ha szívesen ment show-jával a szigetországba, és a közeli Görögországa. Most gyermekkori emlékeiről, kulináris kalandozásairól és kirobbanó sikeréről mesél nekünk.

Mediterrán gyermekkor

Kék ég, fehér házak, régi Cadillacek, kenyér és olívaolaj: olyan érzés, mintha elröppent volna egy fél évszázad és újra 12 éves lennék.

Hogyan került Ciprusra?

A gyermekkorom egy részét a szigeten töltöttem, édesanyám és mostohaapám kis panziójában, a Ritzben, amit Nicosiában vezettek. Amikor megérkeztünk az izraeli kibucból, két ajándék várt rám: egy kis drótszőrű terrier, Joker, és egy kék Cadillac modell. Azóta is tartom magam a hagyományhoz, életem legnagyobb részében volt egy-egy kutyám, akit Jokernek hívtak, és egy Cadillac a garázsomban.

Gyermekként biztosan a nyelvet is könnyű volt megtanulni…

Cipruson kezdtem angolul tanulni a larnacai Amerikai Iskolában, de a többi gyerektől, akikkel az utcán játszottunk, némi görög is rám ragadt: azóta is emlékszem a legjobb káromkodásokra. Ezeket persze nem használhatom fel az itteni előadásomban, de az 1-2-3 szavakat és más, fontos kifejezéseket megtanultam görögül, hogy örömet szerezzek a nézőknek.

Van olyan emlék, amit azóta is őriz?

Nem sok kép készült rólam a ciprusi időkben, de az egyik nagy sikert aratott itt, Athénban. A nemzeti ünnepeken anyám mindig kitett az erkélyre egy görög zászlót, ahogy mindenki más is. Az egyik fotón éppen látszik is ez a zászló, ahogy a kutyámmal és anyámmal az erkélyen állunk: hihetetlenül örült neki mindenki, hogy már akkor is ennyire szerettem Görögországot.

Hogy tetszenek a görög ételek, a görög konyha?

Az athéni ételek fantasztikusak, nem tudom megunni a jobbnál-jobb éttermeket. A feta, a saláta, az olívaolajas kenyér és a zöldségek íze emlékek áradatát indítja el bennem. A tészták is fantasztikusak: szerencsére már rég tudom, hogy nem csak Olaszországban vannak jó tésztás fogások! Az élményt pedig megkoronázza, hogy innen, a Hilton hetedik emeletéről az Akropoliszra nyílik a kilátás.

A mediterrán életstílus általában mély nyomot hagy az emberekben…

Amikor a hetvenes évek elején elhagytuk Izraelt, megfogadtam magamnak, hogy bármilyen keményen fogok is dolgozni, az életem mindig egy igazi vakáció lesz. Itt, Athénban, igazán könnyű ezt a fogadalmat megtartani!

Sikeres fellépések

Hogy sikerültek a ciprusi és athéni tévés előadások?

Nagyon örülök a show hihetetlen sikerének Görögországban és Cipruson – minden nézettségi elvárást sikerült megdöntenünk! A kontinensen 46% feletti nézettség volt a csúcs, szinte hallhatóak voltak az irodákból az örömkiáltások. Ennél a számnál már csak a ciprusi volt magasabb: ott az 50%-ot is elértük, ami még Izraelben sem sikerült! Mindezt úgy, hogy az előadás előtt egy nappal még mindent a káosz uralt, éppen úgy, mint Törökországban, de a kezdésre mégis minden rendben volt. Úgy tűnik, ez a mediterrán szellem: csak akkor lépnek akcióba, amikor tényleg kell, de akkor aztán minden pillanatok alatt összeáll. Amikor az előadás után elindultunk, hihetetlenül fáradt voltam. Beültem a limuzinba, hogy visszamenjünk a szállóba, és az autó nem indult: lemerült az akkumulátor. Lehet, hogy ennek az energiája is a show-ra ment el!

És milyen volt a sikerek visszhangja?

Másnap velünk volt tele a sajtó, még a többi tévécsatorna is részleteket adott le a show-ból. Az eredmény? Egy tízperces séta a legközelebbi étterembe most legalább egy óráig tart, annyian kérnek autogramot. A feleségem, Hanna szokta is mondani a rajongóknak, hogy neki olyan papíron van meg az aláírásom, ami igazán számít: a házasságlevelünkön.

Uri Geller honlapja alapján  KV


Vissza