A szerelmi horoszkóp megmondja, mikor jön a nagy Ő!

A horoszkópok legnépszerűbb fajtája a szerelmi horoszkóp vagy másnéven a párkapcsolati horoszkóp. A csillagok állásából jósaink elmondják, rátalál-e Önre a nagy szerelem, mennyire lehet tartós a kapcsolata párjával, visszatérhet-e a lángolás egy kihűlő vagy elmérgesedett kapcsolatba, milyen nehézségeket kell leküzdenie, hogy megtalálja élete értelmét.

 
Ingyenes Napi Horoszkóp - Iratkozzon fel most! Kérjük adja meg az adatait!
Kérjük helyesen adja meg adatait!
Születési dátuma
 
Igen, kérek napi horoszkópot és hírlevelet! Adatvédelem
 

Elhozza-e az igaz szerelmet a jövő? Tudja meg most! 06 90 60 20 04

 

Milyen a Rák gyerek?

A Rák jel elsősorban a család, az otthon és a szülők jelentőségét emeli ki, ezért a Rák gyermek egész életében erre helyezi a hangsúlyt.

A Rák jel elsősorban a család, az otthon és a szülők jelentőségét emeli ki, ezért a Rák gyermek egész életében erre helyezi a hangsúlyt. Elsősorban az édesanyjához kötődik, de ha többen élnek együtt a családban, a többi családtag is hozzátartozik a gyermek komfortérzetéhez.

Könnyen lehet, hogy a Rák gyermek felnőtt korban sem képes elszakadni a családjától, s, hogy az esetleges elválás nagyon mély traumával jár. Ő az Állatöv egyik legérzékenyebb gyermeke.


Érzékeny antennák

A Rák gyerek nyitott mások érzéseire, s rendkívüli intuíciójával azonnal megérzi, ha valami nincs rendben otthon. Ez viszont oly mértékben frusztrálja, hogy az ő kedélye is azonnal elromlik. Alapvetően hangulatember. Ha harmónia van a családban és nyugodt a légkör, a gyermek boldog. Ám minden izgalmat és stresszt azonnal megérez, és lelki beteggé válik, vagy azonnal segíteni próbál a sérült szülőn, vagy vigasztalni az elesett rokont. Ez felnőtt korában is megnyilvánul.

EZO Élet Magazin


Vissza