A szerelmi horoszkóp megmondja, mikor jön a nagy Ő!

A horoszkópok legnépszerűbb fajtája a szerelmi horoszkóp vagy másnéven a párkapcsolati horoszkóp. A csillagok állásából jósaink elmondják, rátalál-e Önre a nagy szerelem, mennyire lehet tartós a kapcsolata párjával, visszatérhet-e a lángolás egy kihűlő vagy elmérgesedett kapcsolatba, milyen nehézségeket kell leküzdenie, hogy megtalálja élete értelmét.

 
Ingyenes Napi Horoszkóp - Iratkozzon fel most! Kérjük adja meg az adatait!
Kérjük helyesen adja meg adatait!
Születési dátuma
 
Igen, kérek napi horoszkópot és hírlevelet! Adatvédelem
 

Elhozza-e az igaz szerelmet a jövő? Tudja meg most! 06 90 60 20 04

 

Richard Gere, az örök nyugtalan Szűz

Az igazi sármőr, aki mágnesként vonzza magához az ellenkező nemet 1949. augusztus 31-én született New York-ban, csillagjegye: Szűz. Imádja magához venni a kezdeményezést, és egyáltalán nincs ínyére, ha megmondják neki, mit kell tennie.

Az intuitív karrierista

Örök nyugtalan, aki hatalmas energiával és ambíciókkal rendelkezik, ugyanakkor képes feladni saját elgondolásait is.

Kizárólag olyan munkát tud végezni, ahol vagy teljesen önálló, vagy pedig övé a vezető szerep. A semmittevést egyáltalán nem kedveli, inkább vállalja az állandó hajtást és rohanást, mintsem unatkozzon. Rendkívül fontos számára, hogy a külvilág azt lássa, hogy mennyire nagyszerű ember. Ezért állandóan tudatja környezetével, hogy első helyen áll nála a karrier, a szerelem, az otthon és a család. Ez azonban nem azt jelenti, hogy dicsekszik, vagy kérkedik azzal, amije van. A pénzt kitűnően kezeli, inkább adakozó, mint fukar. Segítségért azonban egyáltalán nem vár köszönetet. Rendkívül érzékeny és érzéki, intuíciói általában jók. Tökéletes szerető, és stresszes állapotában az a legjobb gyógyír számára, ha kedvese megsimogatja, kényezteti. Mindennapi élete kizárólag a hangulatától függ. Kedveli a finom ételeket és a különleges éttermeket.

A romantikus úriember


Skorpió aszcendense a külsejében is visszatükröződik, férfias megjelenése, jóképűsége, sármossága magával ragadja a női rajongókat. Ugyanakkor legbelül néha bizonytalan, és igencsak elégedetlen önmagával. Pontosan e bizonytalanság miatt hajlamos néha depresszióba esni. Rendkívüli fegyelmezettségéért elsősorban a Szaturnusz a felelős, amely a Szűzben állt születésekor. Annak hatására, hogy a Hold a Nyilasban áll a képletében, egyre jobban érdeklődik a misztikum világa iránt, rajong a természetért és a sportért is. Mivel a Merkúr, a Vénusz és a Neptunusz az Oroszlánban állt, Gere igazán kifinomult és romantikus úriember, aki tisztán és elfogulatlanul elismeri az igazi szépséget a zenében és művészetben egyaránt. A Mars és az Uránusz Rákban való pozicionálása felelős a robbanékonyságáért, a kiszámíthatatlan érzelmi energiákért és a zűrzavaros családi életéért. A Jupiter a Bakban adja számára a kellő önmérsékletet és azt a képességét, hogy rendszerezetten tud haladni céljai elérése felé. Célokra azonban mindig szüksége van, ugyanis csak így tudja belevetni magát a munkába, és hajlandó hatalmas szorgalommal dolgozni. A Plútó az Oroszlánban áll a képletében, ennek tudható be a „mindent vagy semmit” hozzáállás.


Vissza